pofcakes met blueberrysyrop
- Canadees, Tussendoortje
- 10-20 min.
Geen poffertje,geen pancake maar reuze lekker
ook kids zijn er dol op
makkelijk te maken en zo klaar
heerlijk met de blueberrysyrup maar ook gewoon met stroop,poedersuiker of ahornsyrup
Ingrediënten 3 recipe.people
1 ei5 dikke el tarwebloem
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
1/2 el limoensap (mag ook uit n flesje)
melk naar behoeven toevoegen
milde olijfolie (heeft n neutrale smaak)
Benodigdheden
Beslagkomgarde
koekenpan
soepopscheplepel
schuimspaan
Bereidingswijze
Pak een beslagkom en breek het ei
neem de garde en voeg 5 dikke el bloem toe ,roer door (nu is het nog dik)
voeg vanillesuiker en bakpoeder toe en de limoensap en schenk er melk bij beetje bij beetje al roerend tot je n romig
beslag krijgt klop dan met de garde alles nog n paar minuten goed door
verhit de olie in de koekenpan en doe er 1 soepopscheplepel beslag in
als de randjes lichtbruin worden dan de pofcake met n spatel omdraaien en nog even bakken
maak er zo ong 6 stuks
Serveertip
Server de pofcake met de blueberrysyrup