pofcakes met blueberrysyrop

  • Canadees, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • pofcakes met blueberrysyrop

    Pofcakes met blueberrysyrop

    Pofcakes met blueberrysyrop

Geen poffertje,geen pancake  maar reuze lekker
ook kids zijn er dol op
makkelijk te maken en zo klaar
heerlijk met de blueberrysyrup maar ook gewoon met stroop,poedersuiker of ahornsyrup

Deel dit recept

Ingrediënten 3 recipe.people
1 ei
5 dikke el tarwebloem
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
1/2 el limoensap (mag ook uit n flesje)
melk naar behoeven toevoegen
milde olijfolie (heeft n neutrale smaak)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Beslagkom
garde
koekenpan
soepopscheplepel
schuimspaan

Bereidingswijze

Pak een beslagkom en breek het ei

neem de garde en voeg 5 dikke el bloem toe ,roer door (nu is het nog dik)

voeg vanillesuiker en bakpoeder toe en de limoensap en schenk er melk bij beetje bij beetje al roerend tot je n romig
beslag krijgt klop dan met de garde alles nog n paar minuten goed door
verhit de olie in de koekenpan en doe er 1 soepopscheplepel beslag in
als de randjes lichtbruin worden dan de pofcake met n spatel omdraaien en nog even bakken
maak er zo ong 6 stuks

Serveertip

Server de pofcake met de blueberrysyrup

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

oncookingterms avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten