1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Mosterdsaus van Annemiek

Mosterdsaus van Annemiek

  • Europees, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-11-2019

Ingrediënten 4 personen


200 ml runderfond; 200 ml slagroom en 1 of 2 eetlepels mosterdnaar smaak.


Verder heb je nodig


Steelpannetje


Mosterdsaus van Annemiek
Mosterdsaus van Annemiek

Recept van Annemiek van Keukenliefde. Ik vond het heerlijk en wil het daarom graag met mijn Smulweb vrienden delen. Voor het eerst gebruikt bij het recept van Petra Wiggers https://www.smulweb.nl/recepten/1410282/Heerlijke-gepaneerde-karbonades-uit-de-oven

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de fond en de slagroom in een pannetje en verwarm tot kook. Laat dit tot de helft inkoken. Hoe groter de pan, hoe sneller dit gaat. Voeg dan eerst één eetlepel mosterd toe en proef! Voeg dan eventueel nog een eetlepel mosterd toe en warm alles nog heel even door.

Bron

Keukenliefde



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van professoroud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top