1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. de kaastengels van jayjay

de kaastengels van jayjay

  • Europees, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-11-2019

Ingrediënten 3 personen


1 ei
1 plakje blader deeg
geraspte kaas


Verder heb je nodig


Oven
bakje
lepel of keukenkwastje


de kaastengels van jayjay
de kaastengels van jayjay

Dit is een zeer makkelijk recept.maar ook zeer lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 120 graden. breek een ei in een bakje. roer met een lepel of keukenkwastje door het ei heen tot het ei geel goed met het ei wit is gemengt. snij het plakje blader deeg in 10 reepjes en als je klaar bent ga je met het keukenkwastje er over heen met ei . dan doe je de geraspte kaas er op en klaar is kees

Serveertip

Je kan ze altijd bewaren en tip laat ze uit de oven nog even afkoelen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jayensan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jayensan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top