1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. gevulde ei muffin

gevulde ei muffin

  • Europees, Ontbijt
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-11-2019

Ingrediënten 6 personen


150 gram boekweitmeel
60 gram amandelmeel
1/4 rode paprika
1/4 gele paprika
1/4 groene paprika
6 eieren
150 milliliter water
1 theelepel bakpoeder
kerriepoeder
cayennepeper
zout


Verder heb je nodig


Gewone muffinvorm of silicone muffin .

gevulde ei mufin
gevulde ei mufin

Dit recept is heerlijk vooral als je van ei houd . dus ei liefhebbers let op het kweil kom uit je mond vallen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. kook de eieren 3,5 minuten in kokend water zodat ze half zacht en half hard zijn. het is balangerijk dat ze nog niet helemaal hard gekookt zijn , omdat ze ook nog in de oven gaan . laat de eieren schrikken met koud water en pel ze dan voorzichtig .meng in een kom het boekweitmeel en het amandelmeel ,water, bakpoeder en kruiden . snijd de paprika's in kleine stukjes en voeg toe aan de kom . vet de muffin vorm in . ik heb een silicone muffinvorm gebruikt omdat ik het makkelijker vind om de muffins uit de vorm te krijgen maar je kunt ook gewoon een normale muffin vorm gebruiken .schep een muffinvormpje voor de helf vol met beslag.druk er voorzichtig een ei in en schep er beslag overheen todat het vormpje vol is .herhaal dit tot al het beslag op is en de 6 muffinvormpjes vol zitten met beslag.bak de muffins in 30 minuten gaar in de oven . laat ze eerst goed afkoelen voordat je ze uit het vormpje haalt.

Serveertip

Als je nog paprika over hebt strooi dan nog een beetje op het bord ziet er leuk uit

Bron

In love white health



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jayensan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jayensan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top