Gourmetrecept gemarineerde spiesjes met champignons en ui

  • Wereld, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2019
  • Gourmetrecept gemarineerde spiesjes met champignons en ui

    Gourmetrecept gemarineerde spiesjes met champignons en ui

    Gourmetrecept gemarineerde spiesjes met champignons en ui

Gourmetten wordt vaak bestempeld als ouderwets. Met deze heerlijke gemarineerde spiesjes met champignon en uit maak je het toch net even wat anders. Combineer de gemarineerde spiesjes met bijvoorbeeld een stukje biefstuk of varkenshaas, smakelijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 bakje kleine tot middelgrote kastanje champignons
2 rode uien
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
Verse bieslook
Verse tijm
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank, mes, kom, lepel, gourmetstel, satéprikkers

Bereidingswijze

1. Laat de saté prikkers in water weken.
2. Doe twee eetlepels olijfolie in een kom.
3. Snijd de bieslook en knoflook fijn en voeg dit bij de olie.
4. Rits de tijm van de steeltjes en voeg toe aan het mengsel.
5. Voeg de champignons toe aan de marinade en schep ze goed om. Hoe langer je de champignons in de olie laat staan hoe meer smaak ze opnemen.
6. Schep vervolgens ook de stukken ui in de marinade en zorg er voor dat het mengsel goed verdeeld is.
7. Rijg de champignons en ui om en om aan een saté prikker en serveer op een schaal.
8. Leg de spiesjes op de gourmetplaat en bak in ong. 6 á 8 minuten gaar.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten