Gourmetrecept gegrilde toast met Raclettekaas en augurkensalsa

  • Wereld, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2019
  • Gourmetrecept gegrilde toast met Raclettekaas en augurkensalsa

    Gourmetrecept gegrilde toast met Raclettekaas en augurkensalsa

    Gourmetrecept gegrilde toast met Raclettekaas en augurkensalsa

De gegrilde toast met Raclettekaas en een augurkensalsa is een waardevolle toevoeging voor bij het gourmetten. Het is het perfecte gourmetrecept voor als je dit jaar even net wat anders wil. Zorg er voor dat je de augurkensalsa van te voren al maakt en serveer het op tafel in een schaaltje.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
Stokbrood (vers of afbak)
10 augurken
1 tl mosterd
1 bosuitje
1 pakje raclettekaas
1/2 el (verse dille)
Zwarte peper (versgemalen)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank, mes, kom, lepel, gourmetstel

Bereidingswijze

1. Snijd de augurken in blokjes.
2. Snijd de bosui in ringetjes.
3. Snijd de raclette kaas in dunne plakjes.
4. Meng in een kom de blokjes augurk met 1 tl mosterd.
5. Schep de ringetjes bosui en de dille erdoor en voeg flink wat peper toe.
6. Bak de sneetjes stokbrood aan één kant aan op de gourmetplaat.
7. Haal de sneetjes van de gourmetplaat en schep één eetlepel van de augurkensalsa op de gebakken kant.
8. Leg vervolgens een plakje raclette kaas bovenop de augurkensalsa.
9. Leg de toast op de gourmetplaat en laat circa 5 minuten grillen totdat de kaas is gesmolten en de onderkant is aangebakken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten