
2 verse zalmmoten (doorsnijden in 4 gelijke porties)
2 tenen knoflook, fijngesneden
ΒΌ prei in kleine ringetjes
Zonnebloem olie
Gemalen peper
Kikkoman Teriyaki Marinade & Saus 250ml
Sesamzaadjes
Mes, snijplank, kom, gourmetstel
Maak tijdens het gourmetten heerlijke zalm zoals van de teppanplaat! Zorg dat je de zalm goed heet bakt in het gourmetpannetje en voeg als laatste de teriyaki saus toe. Serveer de zalm met sesamzaadjes voor een lekker resultaat.
1. Snij de verse zalmmoten in vier gelijke porties
2. Zet de zalmmoten op tafel voor tijdens het gourmetten
3. Maak je gourmetpannetjes lekker heet en voeg zonnebloemolie in het pannetje.
4. Bak de zalm hard aan in het gourmetpannetje samen met de knoflook en prei.
5. Bak beide kanten mooi krokant.
6. Voeg op het laatst de teriyaki saus eroverheen voor een heerlijke zalm teriyaki.
7. Serveer de zalm met sesamzaadjes
willight 26-12-2019
Flesjes en potjes met fabrieks troep. Jammer. Makkelijk zelf te maken.