Gourmetrecept gevulde champignons met mozzarella

  • Wereld, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2019
  • Gourmetrecept gevulde champignons met mozzarella

    Gourmetrecept gevulde champignons met mozzarella

    Gourmetrecept gevulde champignons met mozzarella

Deze heerlijke gevulde champignons met mozzarella, cherrytomaatjes en pesto zijn een perfect gerecht om in je gourmetpannetje te maken. Maak deze gevulde champignons aan het begin, dan heb je meteen een leuk voorgerechtje bij het gourmetten.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
250 gr champignons (klein of groot)
200 gr mozzarella
10 cherrytomaatjes
2 el pesto
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
lepel, snijplank, mes, gourmetstel

Bereidingswijze

1. Maak de champignons schoon met een borsteltje en snijd de steeltjes er uit.
2. Snijd de mozzarella in 10 stukken en bestrijk deze met wat pesto.
3. Vul iedere champignon met een stukje mozzarella.
4. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en verdeel deze over de mozzarella.
5. Bak de champignons in een gourmetpannetje circa 5 tot 7 minuten gaar.

Serveertip

Garneer met verse basilicum of bosuitjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten