1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas

Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas

Door: Smulweb

  • Wereld, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-2019

Ingrediënten 4 personen


200 g groene asperges of aspergetips
2 el olijfolie
snufje zeezout
Parmezaanse kaas


Verder heb je nodig


Gourmetstel, snijplank, mes, schaal, rasp

Gegrilde groene asperges
Gegrilde groene asperges

Lekkere groenterecepten kunnen tijdens het gourmetten niet ontbreken. Grill deze groene asperges op de gourmetplaat en top ze af met Parmezaase kaas. Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor bij de gourmet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Was de asperges en snijd een stukje van de onderkant van de asperges af.
2. Besprenkel de asperges met olijfolie en zeezout.
3. Zet de schaal met asperges op tafel voor het gourmetten. Bereid de asperges tijdens het gourmetten.
4. Bak de asperges in 3-4 minuten op de gourmetplaat, draai geregeld om.
5. Haal de asperges van het gourmetstel. Rasp de Parmezaanse kaas over de asperges en bestrooi ze met een beetje zout naar smaak.

Tags, ,



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Smulweb
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top