Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas

  • Wereld, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-2019
  • Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas

    Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas

    Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas

Lekkere groenterecepten kunnen tijdens het gourmetten niet ontbreken. Grill deze groene asperges op de gourmetplaat en top ze af met Parmezaase kaas. Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor bij de gourmet.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g groene asperges of aspergetips
2 el olijfolie
snufje zeezout
Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
gourmetstel, snijplank, mes, schaal, rasp

Bereidingswijze

1. Was de asperges en snijd een stukje van de onderkant van de asperges af.
2. Besprenkel de asperges met olijfolie en zeezout.
3. Zet de schaal met asperges op tafel voor het gourmetten. Bereid de asperges tijdens het gourmetten.
4. Bak de asperges in 3-4 minuten op de gourmetplaat, draai geregeld om.
5. Haal de asperges van het gourmetstel. Rasp de Parmezaanse kaas over de asperges en bestrooi ze met een beetje zout naar smaak.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten