1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Quattro formaggi kaassoufflé

Quattro formaggi kaassoufflé

Door: Diamant

  • Wereld, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-10-2019

Ingrediënten 10 personen


10 plakjes bladerdeeg
100 g geraspte mozzarella
100 g blauwe kaas, verkruimeld
10 plakjes jong belegen kaas
100 g Tallegio, in kleine blokjes gesneden
2 eieren, los geklopt
200 g paneermeel
Diamant Frituur Chef Vlees, Vis en Groente


Formaggi kaasoufflé
Formaggi kaasoufflé

Met dit recept maak je de lekkerste kaassoufflés met 4 kazen zelf! Gebruik Diamant Frituur Chef Vlees, Vis en Groente voor het lekkerste resultaat. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien.
2. Meng alle kaas met elkaar in een bakje, zet apart. Klop het ei los en zet ook apart in een bakje.
3. Laat he frituurvet warm worden in een pan of friteuse op 175 ºC.
4. Leg een plakje bladerdeeg voor je, beleg de helft van het plakje met het kaasmengsel Houd minstens een halve cm ruimte vrij aan de randen.
5. Besmeer de randen met een kwastje met het los geklopte ei. Klap dicht en druk aan met je vingers.
6. Doe dit met alle plakjes bladerdeeg. Wentel vervolgens alle kaassoufflés door het ei en vervolgens door het paneermeel.
7. Bak in 3 minuten per kaassoufflé af, keer de kaassoufflés op de helft van het bakken om.

Tags



Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top