Noedels, sweet en sour @

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-10-2019
  • Noedels, sweet en sour @

    Noedels, sweet en sour @

    Noedels, sweet en sour @

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 Courgette
500 gr. Kippendijen
1 theel. Knoflook, gehakte
500 gr. Paksoi
125 gr. Taugé
1 Ui, rode
200 gr. Winterwortel
1 pak Woknoedels
2 eetl. Wokolie
1/2 fles Woksaus, sweet en sour
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snij het kippendijen in blokjes.
Snipper de ui en snij de wortel en courgette in blokjes.
De stelen van de paksoi in schijfjes snijden.
Het paksoiblad in reepjes snijden.
Breng in een pan ruim water aan de kook.

Bereidingswijze:

Doe in het kokende water de noedels in 2 minuten gaar.
Haal de noedels ondertussen los met een vork.
Giet de noedels af en spoel na met koud water.
Laat de wok heet worden en doe de olie in de wok.
Voeg knoflookpasta en kippendijen toe en roerbak deze op hoog vuur gaar.
Doe hierbij de groenten en roerbak dit 5 minuten mee.
Voeg de Sweet en sour wok saus toe en meng deze goed met het kip-groenten mengsel in de wok.
Hierna het paksoiblad goed mengen door het geheel.
Voeg vervolgens de noedels toe en roerbak dit geheel nog 2 minuten zodat alles goed warm wordt.

Bron

? Uit mijn schoenendoos

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten