1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Noedels, sweet en sour

Noedels, sweet en sour

Door: Agnesdp

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-10-2019

Ingrediënten 4 personen


1 Courgette
500 gr. Kippendijen
1 theel. Knoflook, gehakte
500 gr. Paksoi
125 gr. Taugé
1 Ui, rode
200 gr. Winterwortel
1 pak Woknoedels
2 eetl. Wokolie
1/2 fles Woksaus, sweet en sour


Tags

Noedels, sweet en sour

Eigen foto

Eigen foto

1 Portie

Kcal: 493
Vet: 22.1
V.vet: 7.7
Eiwit: 28.6
Koolhy: 42.4
Vezels: 5.2
Zout: 1.77

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Snij het kippendijen in blokjes.
Snipper de ui en snij de wortel en courgette in blokjes.
De stelen van de paksoi in schijfjes snijden.
Het paksoiblad in reepjes snijden.
Breng in een pan ruim water aan de kook.

Bereidingswijze:

Doe in het kokende water de noedels in 2 minuten gaar.
Haal de noedels ondertussen los met een vork.
Giet de noedels af en spoel na met koud water.
Laat de wok heet worden en doe de olie in de wok.
Voeg knoflookpasta en kippendijen toe en roerbak deze op hoog vuur gaar.
Doe hierbij de groenten en roerbak dit 5 minuten mee.
Voeg de Sweet en sour wok saus toe en meng deze goed met het kip-groenten mengsel in de wok.
Hierna het paksoiblad goed mengen door het geheel.
Voeg vervolgens de noedels toe en roerbak dit geheel nog 2 minuten zodat alles goed warm wordt.

Tags

Bron

? Uit mijn schoenendoos



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Agnesdp
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top