1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Gezonde bananenpannenkoekjes

Gezonde bananenpannenkoekjes

Door: FannyvandePol

  • Wereld, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-10-2019

Ingrediënten 1 personen


1 banaan
1 ei
75 ml sojamelk naturel
50 gram volkoren meel
1 theelepel bakpoeder
1 eetlepel olijfolie
koek- en speculaaskruiden (optioneel)


Gezonde bananenpannenkoekjes
Gezonde bananenpannenkoekjes

Dit is toch wel een van mijn favoriete recepten in de categorie ontbijt/lunch. Voor het pannenkoeken beslag zijn maar weinig ingredieënten nodig en de topping kun je zelf bepalen! Daarnaast heb je meteen wat vitamines binnen door de banaan en het eventuele overige fruit. Dus ik zou zeggen haal de boodschappen in huis en maak deze overheerlijke gezonde bananenpannenkoekjes vandaag nog!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Prak de banaan en voeg het ei en de soja melk hier aan toe.
2. Voeg vervolgens het volkoren meel en de bakpoeder er aan toe. (+ de koek- en speculaas kruiden)
3. Mix het geheel goed met een handmixer tot een mooi beslag.
4. Voeg de olijfolie toe in een pan en bak de pannenkoekjes goud bruin.

Smakelijk!

Tags, , , , , , ,

Serveertip

Bestrooi de pannenkoekjes met aardbeien en blauwe bessen of bedenk je eigen topping!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van FannyvandePol
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top