
1 zak tortilla chips
200 gr gehakt
100 gr geraspte kaas
Crème fraîche
2 tl paprika poeder
Peper en zout
1 tomaat in blokjes
1 paprika in blokjes
1 ui, gesnipperd
Gourmetset
Wil je eens iets anders doen met gourmetten? Maak je eigen gevulde nacho's met gehakt en crème fraîche! Bereid het gehakt op de bakplaat en maak je mini gevulde nacho's in het gourmetpannetje. Gourmetten met een Mexicaans tintje!
Van tevoren:
1. Marineer je gehakt met 2 tl paprikapoeder en peper en zout.
2. Snipper een ui.
3. Snij de paprika in blokjes.
4. Snij de tomaat in blokjes.
Tijdens het gourmetten:
5. Bak tijdens het gourmetten het gehakt op de bakplaat of in het pannetje met de gesnipperde ui en paprika. Dit kan per portie of in één keer.
6. Zodra het gehakt gebakken is pak je een gourmetpannetje, hierin leg je wat nacho's, daar bovenop leg je het gehakt, tomatenblokjes, geraspte kaas en wat crème fraîche.
7. Bak in het pannetje totdat de kaas is gesmolten en geniet van je gevulde nacho's tijdens het gourmetten!