1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Monchoutaart
  5. monchoutaart a la mama Evelien

monchoutaart a la mama Evelien

Door: bakfanaat

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-10-2019

Ingrediënten 8 personen


1 pak bastogne koeken
140 gram roomboter
250 ml slagroom
2 pakjes mochou (totaal 200 gram)
100 gram suiker
1 blikje aardbeivlaaivulling (andere vulling kan ook, wat je lekker vindt)


Verder heb je nodig


Springvorm 24 cm doorsnee

monchoutaart a la mama Evelien
monchoutaart a la mama Evelien

Dit recept heb ik van een moeder van een collega gekregen. Omdat mijn man graag monchoutaart met bastognekoekbodem wilde eten. Super makkelijk en super lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De bastognekoek goed verkruimelen en vermengen met de gesmotlen boter. Doe de koekmix in de spingvorm. Even aandrukken met een lepel en in de koelkst plaatsen tot de rest klaar is.
De slagroom met de suiker kloppen en daarna de monchou er door heen kloppen. Dit mengsel over de taartbodem verdelen. De taart overnacht in de koelkast laten staan.
De taart voor het aansnijden bedekken met de taartvulling

Tags,

Bron

Van de moeder van een collega gekregen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bakfanaat
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top