Kroepoek met krabsalade

  • Wereld, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Kroepoek met krabsalade

    Kroepoek met krabsalade

    Kroepoek met krabsalade

Borrelhapje van Inge 11 oktober 2019

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 zak kroepoek of cassave chips
200 gr surimi
1 ei
1 uitje
1 eetlepel zure room
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel citroensap
peper en zout
Koriander om te garneren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook het eitje hard in ongeveer 8 minuten en laat het goed schrikken met koud water. Snijd de surimi in kleine stukjes. Snipper het uitje fijn en snijd ook het ei in kleine stukjes.
Meng in een kommetje zure room met mayonaise en citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Meng dit nu met de stukjes surimi, ui en ei met elkaar. Serveer de surimisalade op een stukje kroepoek. Hak een beetje koriander en strooi over de salade.

Bron

Leuke recepten

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

inlihaka avatar
inlihaka

Doorsturen

Home Recepten