1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gevulde avocado's met rivierkreeftjes

Gevulde avocado's met rivierkreeftjes

Door: marcdepester

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2019

Ingrediënten 4 personen


100 g rivierkreeft
4 avocado's
3 lente-uien (fijngesnipperd)
2 el koriander (gehakt)
2 el munt (gehakt)
2 el peterselie (gehakt)
1 el limoensap
waterkers
2 el zure room
cayennepeper 1 snuifje
1 el olijfolie
peper en zout


Gevulde avocado's met rivierkreeftjes
Gevulde avocado's met rivierkreeftjes

Lekker en origineel feestelijk voorgerecht dat makkelijk te bereiden is 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pit. Lepel er voorzichtig het vruchtvlees uit (bewaar de schillen) en plet grof met een vork. Er morgen nog stukjes avocado tussen zitten.
2 Voeg de lente- uitjes, verse kruiden, zure room, olijfolie en limoensap toe. Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Schep er de rivierkreeftjes onder en verdeel dit over de lege avocado-schillen.
3 Garneer met waterkers en serveer de gevulde avocado's met knapperig stokbrood.

Tags

Bron

Libelle



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top