
200 g kabeljauwfilets, in stukken
200 g zalmfilet, in stukken
200 g garnalen, gepeld
4 aardappelen, geschild en in stukken
4 wortelen, in kleine stukjes
2 stengels selder, in kleine stukjes
2 prei, in fijne ringen
2 uien, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
2 lente-uitjes, in fijne ringen
1 takje tijm
1 blaadje laurier
2 el citroensap
1½ l visbouillon, blokje
100 ml lichte room
1 kl maïszetmeel
peper en zout
Een heerlijk vispannetje met kabeljauw, zalm, garnalen en aardappelblokjes. Erg lekker en bovendien heel gemakkelijk om te maken!
-Breng de visbouillon aan de kook.
-Voeg de aardappelen, wortelen, selder, prei, uien en knoflook toe.
-Laat het takje tijm en het blaadje laurier meekoken.
-Laat 20 minuten sudderen en breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-Giet de room erbij.
-Los het maïszetmeel op in wat water en bind er de saus mee.
-Laat de kabeljauwfilets, zalm en garnalen mee garen in de pot op een zacht vuurtje.
-Verdeel alles over warme borden en garneer met lente-uitjes.
15G