1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Kip op Chinese wijze

Kip op Chinese wijze

Door: repas

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-10-2019

Ingrediënten 2 personen


2 kipfilets ( ik gebruik kip van de vegetarische slager)
2 bosjes lente uitjes (16 stuks)
70 gram ongezouten pinda's
40 gram gember
2 teentjes Knoflook
Sesamolie en sojasaus
( ik heb er ramen bij gedaan, chinese pasta of rijst kan natuurlijk ook)


Verder heb je nodig


Wok

Tags

kip op chinese wijze
kip op chinese wijze

Heerlijk gerecht zelf Vega met kip van de vegetarische slager, maar ook heerlijk met garnalen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de pinda's weken in wat sojasaus
Snijd de kipfilet(vega) in stukjes en bak deze mooi van kleur in de sesamolie
Snijd de gember in dunne reepjes en lente ui in mooie schuine repen van zeg 1 cm en doe deze bij de kip.
Voeg de knoflook toe
Voeg de pinda's met de soja toe en roer tot alles gaar en warm is.

Tags

Serveertip

Heerlijk bij ramen of rijst etc Ik meng alles door elkaar in een bowl, heerlijk eten met stokjes
Recept Pascale Naessens , wel iets aangepast, zo makkelijk en heerlijk gerecht

Bron

Pascale Neassens



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top