
2 kipfilets ( ik gebruik kip van de vegetarische slager)
2 bosjes lente uitjes (16 stuks)
70 gram ongezouten pinda's
40 gram gember
2 teentjes Knoflook
Sesamolie en sojasaus
( ik heb er ramen bij gedaan, chinese pasta of rijst kan natuurlijk ook)
Wok
Heerlijk gerecht zelf Vega met kip van de vegetarische slager, maar ook heerlijk met garnalen.
Laat de pinda's weken in wat sojasaus
Snijd de kipfilet(vega) in stukjes en bak deze mooi van kleur in de sesamolie
Snijd de gember in dunne reepjes en lente ui in mooie schuine repen van zeg 1 cm en doe deze bij de kip.
Voeg de knoflook toe
Voeg de pinda's met de soja toe en roer tot alles gaar en warm is.
Heerlijk bij ramen of rijst etc Ik meng alles door elkaar in een bowl, heerlijk eten met stokjes
Recept Pascale Naessens , wel iets aangepast, zo makkelijk en heerlijk gerecht
Pascale Neassens