1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Taart
  5. Bokkenpootjes taart

Bokkenpootjes taart

Door: LisvanGaal

  • Wereld, Feestmaaltijd
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 16-10-2019

Ingrediënten 8 personen


250 g speculaas
75 g gesmolten boter
1 pakje kloppudding vanille
500 ml slagroom
200 ml melk
3 zakjes Klop Fix
2 pakken bokkenpootjes a 200 g


Bokkenpootjes taart
Bokkenpootjes taart

Wil je je gasten verrassen met een heerlijke taart? Het recept voor deze bokkenpootjes taart is perfect! Wanneer je deze taart geproefd hebt, wil je nooit meer anders. De taart is erg makkelijk zelf te maken. Heb je het de dag dat je de taart wil serveren al druk genoeg? Deze taart moet minimaal 4 uur in de koelkast staan en kan dus perfect een dag van te voren gemaakt worden. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bekleed de onderkant van de springvorm met bakpapier.
2. Mix de speculaasjes fijn en meng de kruimels met de gesmolten boter. Doe dit mengsel in de springvorm en druk aan met een lepel. Zet de vorm zolang in de koelkast.
3. Klop de slagroom stijf met de kloppudding, melk en Klop Fix.
4. Snijd de bokkenpootjes voorzichtig los van elkaar. Zet ze vervolgens tegen de rand van de springvorm.
5. Snijd de overgebleven bokkenpootjes in stukjes en schep ongeveer 2/3 door de slagroom.
6. Schep het mengsel in de springvorm en strijk glad.
7. Verdeel de rest van de stukjes bokkenpoot over de bovenkant van de taart.
8. Zet de bokkenpootjestaart minimaal 4 uur in de koelkast.

Tags,

Serveertip

Garneer de taart eventueel met een heel bokkenpootje

Bron

Van mijn moeder gekregen



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van LisvanGaal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top