1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spinazie
  6. Pasta met zalm en spinazie

Pasta met zalm en spinazie

Door: LisvanGaal

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-10-2019

Ingrediënten 4 personen


400 g tagliatelle
250 ml kookroom
600 g verse spinazie
4 zalmfilets
2 uien
peper en zout
cherrytomaatjes
2 teentjes knoflook
Olijfolie
Pijnboompitten


Pasta met zalm en spinazie
Pasta met zalm en spinazie

Een heerlijke, gezonde pasta die zo op tafel staat. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. kook de pasta volgens de verpakking beetgaar.
2. Verwarm de olie in een wokpan. Snipper de uien en de knoflook fijn. Bak deze glazig in de wokpan.
3. Voeg de zalm toe en bak even mee. Roer goed door elkaar en maak van de zalm kleinere stukjes.
4. Voeg in etappes de spinazie toe totdat dit wat gesloken is.
5. Schenk de kookroom erbij.
6. Halveer de tomaatjes en voeg toe. Bak het geheel een paar minuten.
7. Voeg de tagliatelle toe en roer goed door. Breng op smaak met flink wat peper en zout.
8. Bestrooi met (geroosterde) pijnboompitten.

Tags, ,

Bron

Recept van een kennis



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van LisvanGaal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top