kip Cordon Bleu 2.0

  • Europees, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-10-2019
  • kip Cordon Bleu 2.0

    Kip Cordon Bleu 2.0

    Kip Cordon Bleu 2.0

dit is een recept van een vakslager/poelier en die gebruiken groothandel spul , dus weer ff knutselen om het een beetje juist te krijgen  voor iedereen zonder zon pasje.
hij is erg lekker geworden!
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kipdijfilets
braad en gril kruiden ( met of zonder zout )
2 el.argentijnse gril kruiden
4 el. olijfolie
4 plakjes belegen kaas
4 plakjes achterham
4 plakjes ketenspek in de lengte door gesneden
wat gedroogde peterselie
wat geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven met braadslee
mengkommetje

Bereidingswijze

warm je oven op 180C
meng de olie met de argentijnse gril kruiden zet even weg
snijdt de filets aan de zijkant open maar niet door ( desnoods ff wat plat slaan )
bestrooi de binnenkant ligt met wat braad en gril kruiden , beleg dan een plakje ha en kaas op en sla weer dubbel.
snijdt uisteeksels er af en eet lekker op :)
wikkel nu een plakje katenspek erom heen in de lengte en de andere helft in de breedte
bestrijk met de kruiden olie , dan wat geraspte kaas en gedroogde peterselie
bak af op 180 voor ongeveer 20 min ,

Bron

slagerij rietveld

Serveertip

voor de kruidenolie kun je varieren met kruiden, maar moet ewel aan de pittige kant zijn .

Laatste reacties

hans3333 avatar
hans3333 14-10-2019

nee , dit zijn k&k mixen , er zijn wel een aantal bbq sites die goede recepten hebben voor rubs

DennisKooktGraag avatar
DennisKooktGraag 14-10-2019

Lijkt me heerlijk maar heb je dan ook een recept van de kruiden mengsels?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten