1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Europese keuken
  5. kip Cordon Bleu 2.0

kip Cordon Bleu 2.0

Door: hans3333

kip Cordon Bleu 2.0
kip Cordon Bleu 2.0
  • Europees, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-10-2019

Dit is een recept van een vakslager/poelier en die gebruiken groothandel spul , dus weer ff knutselen om het een beetje juist te krijgen  voor iedereen zonder zon pasje.
hij is erg lekker geworden!
 

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


4 kipdijfilets
braad en gril kruiden ( met of zonder zout )
2 el.argentijnse gril kruiden
4 el. olijfolie
4 plakjes belegen kaas
4 plakjes achterham
4 plakjes ketenspek in de lengte door gesneden
wat gedroogde peterselie
wat geraspte kaas


Verder heb je nodig


Oven met braadslee
mengkommetje


Bereidingswijze

Warm je oven op 180C
meng de olie met de argentijnse gril kruiden zet even weg
snijdt de filets aan de zijkant open maar niet door ( desnoods ff wat plat slaan )
bestrooi de binnenkant ligt met wat braad en gril kruiden , beleg dan een plakje ha en kaas op en sla weer dubbel.
snijdt uisteeksels er af en eet lekker op
wikkel nu een plakje katenspek erom heen in de lengte en de andere helft in de breedte
bestrijk met de kruiden olie , dan wat geraspte kaas en gedroogde peterselie
bak af op 180 voor ongeveer 20 min ,

Tags, , , , ,

Serveertip

Voor de kruidenolie kun je varieren met kruiden, maar moet ewel aan de pittige kant zijn .

Bron

Slagerij rietveld



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top