1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Roerei speciaal

Roerei speciaal

Door: hjwe

  • Europees, Ontbijt
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-10-2019

Ingrediënten 2 personen


2 eieren, 4 eetlepels melk, zout en peper


Verder heb je nodig


Koekenpan

Tags


Roerei met extra smaakmakers. Ik doe er bij:
kappertjes
bieslook
creme fraiche
gerookte zalm en wat veldsla


 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breek 2 eieren boven een kom en voeg 4 eetlepels melk, zout en peper toe. Klop los. Verhit een klontje boter in een kleine koekenpan op middelhoge stand en giet het eimengsel in de pan.
Schuif, zodra het ei na enkele seconden begint te stollen, met een spatel de buitenste randen naar het midden van de pan. Herhaal dit tot het hele mengsel na ca 1 minuut gestold, maar nog wel romig en niet droog is.
Roer nog een klontje boter erdoor en meng de extra smaakmakers er doorheen. Serveer direct.

Tags

Bron

Magazine supermarkt Deen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hjwe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top