1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Soep
  5. Stevige soep van aardappelen en erwtjes uit Italië

Stevige soep van aardappelen en erwtjes uit Italië

Door: marcdepester

  • Italiaans, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-10-2019

Ingrediënten 4 personen


3 middelgrote bloemige aardappelen
1 teentje look
1 rode chilipeper (naar smaak)
250 g erwten
200 g mascarpone
750 ml kippen- of groentebouillon


Stevige soep van aardappelen en erwtjes uit Italië
Stevige soep van aardappelen en erwtjes uit Italië

Makkelijk en super lekkere soep 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Schil en snijd de aardappelen in blokjes van maximaal een halve cm groot.
-Giet er hete bouillon over en voeg de gesnipperde look en chilipeper toe.
-Zet op het vuur en laat de aardappelen gaar worden . Voeg dan de erwtjes toe en roer het geheel goed door elkaar.
-Als de aardappelblokjes bijna gaar zijn, de mascarpone erdoor roeren.
-Warm nog eens goed op en dien meteen op.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top