1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Knakworstjes in bladerdeeg

Knakworstjes in bladerdeeg

Door: Smulweb

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-10-2019

Ingrediënten 6 personen


1 blik mini knakworstjes of party knaks (ong. 30 stuks)
1 pak diepvries bladerdeeg
1 ei
Curry (optioneel)


Verder heb je nodig


Bakplaat, bakpapier, kommetje, kwastje

Knakworstjes in bladerdeeg
Knakworstjes in bladerdeeg

Wil je je kinderen iets leuks meegeven met het kerstontbijt op school? Maak deze knakworstjes in bladerdeeg! Het is niet alleen heel makkelijk om te maken, de kids kunnen ze ook nog uitdelen op school aan hun klasgenootjes want je maakt er met gemak een heleboel.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Laat de diepvries bladerdeeg velletjes ontdooien op het aanrecht
2. Verwarm ondertussen de oven vast voor op 200 graden
3. Snij de bladerdeegplakjes in vieren, je hebt ong. 8 velletjes nodig
4. Maak het blik mini knakworstjes open en leg een mini knakworstjes in het bladerdeeg
5. Vouw het bladerdeeg naar elkaar toe of rol het knakworstjes erin
6. Duw het deeg goed aan zodat het aan elkaar plakt, dit kan eventueel door een kant van het bladerdeeg nat te maken met water
7. Klop een eitje los en bestrijk de hapjes met ei
8. Bak de bladerdeeghapjes in 15 á 20 minuten af of tot ze goudbruin zijn

Tags, , ,

Serveertip

Doe eventueel wat curry in het bladerdeeghapje voor extra smaak!



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Smulweb
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top