Breekbrood met fondü

  • Wereld, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-10-2019
  • Breekbrood met fondü

    Breekbrood met fondü

    Breekbrood met fondü

Met dit recept maak je zelf gemakkelijk breekbrood. Vul het breekbrood met Emmi fondü en pesto en zet het gerecht in de oven. Heerlijk tijdens de feestdagen, als voorgerecht of als bijgerecht. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rond witbrood
400 g Emmi fondü
4 el pesto
5 g verse peterselie, fijn gesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Snijd het brood in in een ruit. Snijd niet door tot de bodem.
3. Verdeel de pesto in het brood tussen de ruitjes.
4. Snijd de Emmi fondü in 16 stukjes. Verdeel deze stukjes ook tussen de ruitjes.
5. Pak het brood in met zilverfolie. Bak 15-20 minuten in de oven.
6. Pak uit en garneer met de verse peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten