1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Breekbrood met fondü

Breekbrood met fondü

Door: emmikaasfondue

  • Wereld, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-10-2019

Ingrediënten 4 personen


1 rond witbrood
400 g Emmi fondü
4 el pesto
5 g verse peterselie, fijn gesneden


Breekbrood met fondü
Breekbrood met fondü

Met dit recept maak je zelf gemakkelijk breekbrood. Vul het breekbrood met Emmi fondü en pesto en zet het gerecht in de oven. Heerlijk tijdens de feestdagen, als voorgerecht of als bijgerecht. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Snijd het brood in in een ruit. Snijd niet door tot de bodem.
3. Verdeel de pesto in het brood tussen de ruitjes.
4. Snijd de Emmi fondü in 16 stukjes. Verdeel deze stukjes ook tussen de ruitjes.
5. Pak het brood in met zilverfolie. Bak 15-20 minuten in de oven.
6. Pak uit en garneer met de verse peterselie.

Tags, ,



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top