1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Wereldkeuken
  5. Rosbief rolletjes met tortilla, truffelmayo en rucola

Rosbief rolletjes met tortilla, truffelmayo en rucola

Door: Sabine_Gaastra

  • Wereld, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-10-2019

Ingrediënten 4 personen


4 stuks Jumbo Tortilla Naturel XL
4 el truffelmayonaise
100 g rosbief
40 g Parmigiano Reggiano Kaasvlokken
100 g rucola


Verder heb je nodig


Snijplank en mes

Rosbief rolletjes met tortilla, truffelmayo en rucola

Rosbief rolletjes met tortilla, truffelmayo en rucola

Het is leuk om een amuse te serveren als je gasten binnenkomen. Amuse betekend letterlijk vermaak voor de mond. Deze rosbief rolletjes zijn zeker vermaak voor de mond. Dit kleine hapje zorgt ervoor dat je gasten zin krijgen in het diner! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Besmeer alle tortilla wraps met een eetlepel truffel mayonaise.
2. Verdeel de rosbief over de tortilla's, verdeel hier overheen de Parmigiano Reggiano kaasvlokken en rucola.
3. Rol nu alle tortilla's op. Verdeel 6 prikkertjes in alle tortilla's en snijd hier de plakjes uit.

Tags, , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top