1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Wereldkeuken
  5. Chutney
  6. Papadums met spicy gamba's, mango chutney en koriander

Papadums met spicy gamba's, mango chutney en koriander

Door: Sabine_Gaastra

  • Wereld, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-10-2019

Ingrediënten 4 personen


4 pappadums, naturel kant-en-klaar
200 g Jumbo Gamba's knoflook peper
4 el mango chutney
1 rode peper, in dunne ringen gesneden
5 g verse koriander, fijn gesneden


Verder heb je nodig


Snijplank en mes

Papadums met spicy gamba's, mango chutney en koriander
Papadums met spicy gamba's, mango chutney en koriander

Gek op pittig eten? Deze amuse is onwijs snel klaar gemaakt maar je steelt er de show mee! De knapperige pappadums gaan perfect samen met de sappige gamba's, pittige peper en zoete mango chutney.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit een koekenpan op hoog vuur.
2. Verdeel de pappadums over een een schaal of individuele bordjes.
3. Bak de gamba's in een scheutje zonnebloemolie in de koekenpan tot deze gaar zijn. Dit duurt ongeveer 3 minuten.
4. Verdeel ondertussen de mangochutney over de pappadums. Verdeel dan de gebakken gamba's over de pappadums met mango chutney.
5. Garneer met rode peper en koriander, serveer meteen.

Tags, , , , ,

Serveertip

Heb je nog radijsjes of andere leuke ingrediënten voor de garnering in de koelkast liggen? Maak er iets moois van!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top