Babi pangang

  • Chinees, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Babi pangang

    Babi pangang

    Babi pangang

  • Babi pangang

    Babi pangang

    Babi pangang

De Ajam tjampoer er los bij serveren vind ik lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 gr. schouderkarbonade (zonder bot)
500 gr. filelapjes
2 blikjes tomatenpuree
10 el zoete chilisaus
2 el rietsuiker
2 stengels bosui
1/2 ui
2 tl sambal oelek
1 tl gehakte knoflookpuree
1 tl uienpoeder
1tl gemberpoeder
2 tl geconcentreerde citroensap
50 ml groentebouillon
1 grote pot ajam tjampoer

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Beetje olie onderin de slowcooker.
Vlees snijden,/knippen in reepjes en in de slowcooker doen.
Bosui en ui klein snijden en samen met alle kruiden in de pot doen.
Goed omscheppen en 5 uur op low.
Maïzena toevoegen om de saus wat dikker te maken en nog een half uurtje op low.
net voor het opscheppen de pot ajam tjampoer laten uitlekken en in de slowcooker doen en goed omscheppen.

Bron

Debie Heijmans

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

miekemaria avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten