1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Babi pangang

Babi pangang

Door: miekemaria

  • Chinees, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-10-2019

Ingrediënten 6 personen


500 gr. schouderkarbonade (zonder bot)
500 gr. filelapjes
2 blikjes tomatenpuree
10 el zoete chilisaus
2 el rietsuiker
2 stengels bosui
1/2 ui
2 tl sambal oelek
1 tl gehakte knoflookpuree
1 tl uienpoeder
1tl gemberpoeder
2 tl geconcentreerde citroensap
50 ml groentebouillon
1 grote pot ajam tjampoer


Babi pangang
Babi pangang
Babi pangang
Babi pangang

De Ajam tjampoer er los bij serveren vind ik lekker.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Beetje olie onderin de slowcooker.
Vlees snijden,/knippen in reepjes en in de slowcooker doen.
Bosui en ui klein snijden en samen met alle kruiden in de pot doen.
Goed omscheppen en 5 uur op low.
Maïzena toevoegen om de saus wat dikker te maken en nog een half uurtje op low.
net voor het opscheppen de pot ajam tjampoer laten uitlekken en in de slowcooker doen en goed omscheppen.

Tags

Bron

Debie Heijmans



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miekemaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top