1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Gehakt
  5. Strudel met gehakt en rodekool

Strudel met gehakt en rodekool

Door: marcdepester

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-10-2019

Ingrediënten 4 personen


300 g bladerdeeg
200 g gehakt (gemengd)
1 appel (zoete)
200 g rodekool (gekookt en gekruid)
1 ui
1 ei
olijfolie
peper en zout


Strudel met gehakt en rodekool
Strudel met gehakt en rodekool

Lekker en makkelijk warm borrelhapje/tussendoortje/lunch ......dat makkelijk en snel te bereiden is ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175°C.

-Pel en snipper de ui en stoof 5 minuten in een likje olie. Laat even afkoelen. Vermeng de ui met het gehakt en het ei en kneed goed door. Kruid met peper en zout.
- Vorm een langwerpig worstje van het gehakt.
- Schil de appel, verwijder klokhuis en pitten en snij hem in dunne partjes.
-Rol het bladerdeeg dun uit.
-Schep op een kant van het deeg de helft van de rodekool, daarop de helft van de appelplakjes en vervolgens het gehakt. Dek af met de rest van de appelplakjes en de rodekool. Rol stevig dicht.

- Leg de strudel op een met bakpapier bedekte bakplaat en bestrijk hem met het losgeklopte ei.
- Zet de strudel 25 minuten in het midden van de oven.

Tags,

Bron

Libelle



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top