1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Ossenhaas
  6. Tartaar van ossenhaas

Tartaar van ossenhaas

Door: paula_bijl

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-09-2019

Ingrediënten 4 personen


300 g ossenhaas, fijngesneden
50 g fijne rucola
Half sjalotje, gesnipperd
1,5 eetlepel pijnboompitten, geroosterd
2 eetlepels truffelmayonaise
4 plakjes serranoham
1 eetlepel truffelolie
Halve theelepel truffelpaddenstoelen tapenade


Verder heb je nodig


Kom

Tartaar van ossenhaas
Tartaar van ossenhaas

Tartaar van Ossehaas

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de ossenhaas met het sjalotje, de pijnboompitten en de truffelmayonaise. Breng op smaak met zout en peper en vul hier 4 ronde garneerringen van 5 centimeter doorsnee mee. Plaats op vier borden en verwijder de ring.
Drapeer op iedere tartaar een rozetje serranoham. Besprenkel de rucola met wat olie en leg er een plukje van op de ham.

Tags,

Serveertip

Meng de truffelolie met de tapenade van truffelpaddenstoelen en druppel dit om de tartaartjes.

Bron

Keurslager



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paula_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top