1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio met rode portsaus en Parmezaan

Carpaccio met rode portsaus en Parmezaan

Door: paula_bijl

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-09-2019

Ingrediënten 4 personen


250 ml port
Half bakje tijm
Half bakje rozemarijn, naaldjes fijngesneden
400 g carpaccio
200 g paddenstoelenmelange, in stukken
1 zakje Parmezaanvlokken


Verder heb je nodig


Pan

Carpaccio met rode portsaus en Parmezaan
Carpaccio met rode portsaus en Parmezaan

Carpaccio met rode portsaus en Parmezaan

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de port met de tijm en roze­marijn in 8 minuten in tot een stroperi­ge saus. Voeg de paddenstoelen toe en laat 4 minuten garen op laag vuur. Af en toe roeren.
Verdeel de carpaccio over vier borden, verdeel er wat portsaus over­ heen en bestrooi met Parmezaan

Tags

Bron

Keurslager



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paula_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top