Tosti met kalfsragout

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-09-2019
  • Tosti met kalfsragout

    Tosti met kalfsragout

    Tosti met kalfsragout

Tosti met kalfsragout

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
plakken Beemster Jong Belegen
12 sneetjes witbrood naar keuze (bijv. wit vloerbrood)
400 g kalfsragout of krokettenvulling
12 tl mayonaise
3 el grove mosterd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan of tosti ijzer

Bereidingswijze

Halveer de plakken kaas en verdeel de helft over 6 sneetjes brood. Verdeel daar de kalfsragout over. Dek af met de rest van de kaas en rest van de sneetjes brood. Besmeer de bovenkanten elk met 1 tl mayonaise.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak per pan 2 à 3 tosti's 3 min. aan de mayonaise-kant op middelhoog vuur. Besmeer ondertussen de bovenkanten met de rest van de mayonaise, keer om en bak nog 3-4 min. Zet het vuur wat lager als het brood te bruin dreigt te worden. Herhaal met de rest van het brood
Serveer met de mosterd.

Bron

beemster.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten