1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Gehakt
  6. Pasta met witte kool en gehakt

Pasta met witte kool en gehakt

Door: marcdepester

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-09-2019

Ingrediënten 4 personen


1 witte kool
400 g pappardelle ( platte pasta)
200 g gemengd gehakt
1 sjalot
1 teentje look
200 ml gevogeltebouillon
200 g boter
enkele takjes verse tijm
50 g geraspte Parmezaanse kaas
peper
zout


Pasta met witte kool en gehakt
Pasta met witte kool en gehakt
Pasta met witte kool en gehakt
Pasta met witte kool en gehakt

Makkelijk en wat een lekkere saus ! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd de witte kool in reepjes en kook ze gaar in ongeveer 5 minuten in gezouten water en giet af.
-Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
-Bak het gehakt rul in een diepe pan.
-Snipper de sjalot fijn en pers het teentje look.
-Verwarm de gevogeltebouillon in een steelpannetje samen met de sjalot en de look en breng aan de kook, voeg vervolgens de boter toe en mix glad.
-Roer als laatste de verse tijm en de Parmezaanse kaas er nog door.
-Meng alles onder mekaar en overgiet met de saus.
-Serveer met extra geraspte Parmezaanse kaas.

Tags

Bron

Njam



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top