1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Gekruide, gekaramelliseerde tomaatjes

Gekruide, gekaramelliseerde tomaatjes

Door: mowi

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-09-2019

Ingrediënten 6 personen


500 gr. Kleine tomaatjes
Handje vol klein gesneden basilicum
El. Klein gesneden bieslook
3 tenen knoflook in plakjes
Paar el. Balsamico azijn
Zout en peper naar smaak
1 tl. Suiker
Flink wat olijfolie. Liefst heel goede, want de temperatuur komt niet boven de 160°C


Verder heb je nodig


Braadslede

Gekruide, gekaramelliseerde tomaatjes
Gekruide, gekaramelliseerde tomaatjes
Gekruide, gekaramelliseerde tomaatjes
Gekruide, gekaramelliseerde tomaatjes

Ik had de laatste dag voor de vakantie nog 500 gram kleine tomaatjes over. Dit leek me lekker bij de kliekjes als o.a. humus, tapenade, yoghurt-munt-knoflooksuas, kaas, chorizo, eieren en stokbrood. Wat is eten toch genieten!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160°C

Ment alle ingrediënten in de braadslee. Schuif in de oven en laat 45 tot 60 minuten langzaam garen.

Tags

Serveertip

Lekker bij een tapas maaltijd.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mowi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top