1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Ravolli Pasta met pangasiusfilet en danish blue

Ravolli Pasta met pangasiusfilet en danish blue

Door: anneke99

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2019

Ingrediënten 4 personen


1 pak verse ravioli met kaas en noten ,150 gram pasta ( Vlinder) 200 gram pangasius filet, 1 ui, 1/2 parika, 150 gr. diepvries spinazie, 2 tomaten, 10 olijfjes, zongedroogde tomaatjes, 75 gr. danish blue, half pakje mix voor tagliatelli roomsaus, 2 dl. melk, viskruiden. olijfolie


Verder heb je nodig


Hapjespan, kookpan, snijplank mes


Dit recept is ontstaan omdat we alleen ravioli vrij machtig vinden.Door gedeeltelijk "gewone"pasta toe te voegen krijg je een heerlijk colmpleet gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta en ravioli zoals het op de verpakking staat.
Snipper de ui en bak deze in de olijfolie even aan. Kruid de pangasius, snijd deze in grove stukken en voeg toe aan de ui. Voorzichtig roerbakken zodat de vis niet uit elkaar valt.. Zo gauw deze gaar is uit de pan halen.
Weer een beetje olie in de pan, paprika licht aanbakken, tomaat en spinazie toevoegen 5 minuten laten garen in de pan. Danish blue, tagliatellimix en melk toevoegen zodat er een mooie saus ontstaat. De pasta, ravioli, erdoor mengen, Vis, in stukljes gesneden olijfjes en zongedroogde tomaatjes er voorzichtig doorroeren.
Eet smakelijk.

Tags, , ,

Serveertip

Je bord kan je opmaken met wat extra olijfjes en gekruimelde danish blue kaas.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anneke99
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top