Auberginecrème

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2019
  • Auberginecrème

    Auberginecrème

    Auberginecrème

Lekkere auberginecrème om in te dippen 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 grote aubergine
0,5 dl olijfolie
1 mespuntje cayennepeper
1 takje rozemarijn (de blaadjes heel fijn gesnipperd)
1 teentje look (fijngesnipperd)
zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de aubergine doormidden, kerf het vruchtvlees in met een mes en leg de aubergine in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, knoflook, zeezout en cayennepeper. Rooster de aubergine gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Schep het vruchtvlees uit de aubergine en mix het tot een gladde massa met een staafmixer. Strooi er wat fijngehakte rozemarijn over.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten