Lenterolletjes met pindadipsaus

  • Aziatisch, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2019
  • Lenterolletjes met pindadipsaus

    Lenterolletjes met pindadipsaus

    Lenterolletjes met pindadipsaus

Lekker Oosters tussendoortje of borrelhapje - dit recept is goed voor 12 rolletjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr rijstnoedels
12 vellen rijstpapier
1 grote wortel, in dunne staafjes
0,5 komkommer, in dunne staafjes
200 gr gerookte zalm
enkele takjes munt
enkele takjes basilicum
enkele takjes koriander

Voor de pindadipsaus:
2 el hoisinsaus
3 el chilisaus
1 tl verse gember, geraspt
3 el pindakaas
2 teentjes look, geperst
2 el water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Doe de rijstnoedels in een grote kom en overgiet ze met kokend water. Laat 5 minuten wellen en giet vervolgens af.

-Meng alle ingrediënten voor de dipsaus.

-Week een velletje rijstpapier in een grote kom lauw water. Leg het op een snijplak en beleg in het midden met enkele staafjes wortel, enkele staafjes komkommer, een plakje gerookte zalm, wat rijstnoedels, enkele blaadjes munt, basilicum en koriander en een blaadje romeinse sla.
-Rol het rijstvel dicht en maak er stevige pakketjes van. Serveer de lenterolletjes samen met de pindadipsaus.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten