1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Lenterolletjes met pindadipsaus

Lenterolletjes met pindadipsaus

  • Aziatisch, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2019

Ingrediënten 4 personen


100 gr rijstnoedels
12 vellen rijstpapier
1 grote wortel, in dunne staafjes
0,5 komkommer, in dunne staafjes
200 gr gerookte zalm
enkele takjes munt
enkele takjes basilicum
enkele takjes koriander

Voor de pindadipsaus:
2 el hoisinsaus
3 el chilisaus
1 tl verse gember, geraspt
3 el pindakaas
2 teentjes look, geperst
2 el water


Lenterolletjes met pindadipsaus
Lenterolletjes met pindadipsaus

Lekker Oosters tussendoortje of borrelhapje - dit recept is goed voor 12 rolletjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Doe de rijstnoedels in een grote kom en overgiet ze met kokend water. Laat 5 minuten wellen en giet vervolgens af.

-Meng alle ingrediënten voor de dipsaus.

-Week een velletje rijstpapier in een grote kom lauw water. Leg het op een snijplak en beleg in het midden met enkele staafjes wortel, enkele staafjes komkommer, een plakje gerookte zalm, wat rijstnoedels, enkele blaadjes munt, basilicum en koriander en een blaadje romeinse sla.
-Rol het rijstvel dicht en maak er stevige pakketjes van. Serveer de lenterolletjes samen met de pindadipsaus.

Tags

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top