1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spinazie
  6. Romige pasta met kip, spinazie en champignons

Romige pasta met kip, spinazie en champignons

Door: BlueBand

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-09-2019

Ingrediënten 4 personen


300 g pipe rigate
3 kipfilets
olijfolie
1 pak spinazie á la crème à 500 gr (diepvries)
1 flesje á 250 ml Blue Band voor koken
125 g roomkaas met knoflook en kruiden
400 g kastanjechampignons
50 gr pijnboompitten, licht geroosterd
7 zongedroogde tomaatjes
peper & zout naar smaak


Romige pasta
Romige pasta

Zin in een lekkere avondmaaltijd? Wij zijn gek op pasta's! Je kunt er eindeloos mee variëren. Wat dacht je van een romige pasta met kip, spinazie en champignons? Dankzij Blue Band voor Koken en extra roomkaas maak je een heerlijke, romige saus.

Ga voor meer informatie en leuke recepten naar Blueband.nl

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de kipfilet in blokjes.
2. Borstel de champignons schoon en snijd in vieren.
3. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi
de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
4. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilet blokjes bruin op hoog vuur.
Voeg de champignons toe en roerbak enkele minuten.
6. Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas en de Blue band voor koken. Schep om.
7. Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe.

Tags, , , ,

Serveertip

1473731



Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top