Choco rolls met poedersuiker icing

  • Wereld, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-09-2019
  • Choco rolls met poedersuiker icing

    Choco rolls met poedersuiker icing

    Choco rolls met poedersuiker icing

Ken je die heerlijke cinnamon rolls of buns? Dit is de variant met chocopasta! Maak ze lekker als toetje of voor bij de thee. Tip: deze rolls zijn super leuk om te maken met kinderen. Ze zijn heel makkelijk om te maken. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el zonnebloemolie
1 pak croissantdeeg XL
200 ml chocopasta hazelnoot
1 ei
1 bus poedersuiker
3 el volle melk
snuf zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal, kwastje

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Vet de ovenschaal in met de zonnebloemolie met een kwastje. Bewaar dit kwastje om de choco rolls in te smeren met ei.
3. Rol het croissantdeeg uit over je keukenblad of een grote snijplank.
4. Knijp de gaatjes van het croissantdeeg dicht met je vingers. Verdeel de chocopasta over het deeg.
5. Rol het deeg op in de breedte. Snijd hier vervolgens 8 plakken van.
6. Leg de choco rolls in de ovenschaal.
7. Klop het ei los in een bakje. Smeer hier de choco rolls mee in met het kwastje.
8. Bak de choco rolls in 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
9. Maak ondertussen de icing door de poedersuiker met de melk en de snuf zout te mengen in een mengkom met een garde.
10. Haal de choco rolls uit de oven. Laat ze iets afkoelen voordat je de icing erover verdeeld.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten