1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Gebak
  5. Cinnamon rolls
  6. Choco rolls met poedersuiker icing

Choco rolls met poedersuiker icing

  • Wereld, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-09-2019

Ingrediënten 4 personen


1 el zonnebloemolie
1 pak croissantdeeg XL
200 ml chocopasta hazelnoot
1 ei
1 bus poedersuiker
3 el volle melk
snuf zout


Verder heb je nodig


Ovenschaal, kwastje


Choco rolls met poedersuiker icing
Choco rolls met poedersuiker icing

Ken je die heerlijke cinnamon rolls of buns? Dit is de variant met chocopasta! Maak ze lekker als toetje of voor bij de thee. Tip: deze rolls zijn super leuk om te maken met kinderen. Ze zijn heel makkelijk om te maken. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Vet de ovenschaal in met de zonnebloemolie met een kwastje. Bewaar dit kwastje om de choco rolls in te smeren met ei.
3. Rol het croissantdeeg uit over je keukenblad of een grote snijplank.
4. Knijp de gaatjes van het croissantdeeg dicht met je vingers. Verdeel de chocopasta over het deeg.
5. Rol het deeg op in de breedte. Snijd hier vervolgens 8 plakken van.
6. Leg de choco rolls in de ovenschaal.
7. Klop het ei los in een bakje. Smeer hier de choco rolls mee in met het kwastje.
8. Bak de choco rolls in 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
9. Maak ondertussen de icing door de poedersuiker met de melk en de snuf zout te mengen in een mengkom met een garde.
10. Haal de choco rolls uit de oven. Laat ze iets afkoelen voordat je de icing erover verdeeld.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top