1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gevulde Frankfurterworstjes op de barbecue

Gevulde Frankfurterworstjes op de barbecue

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-09-2019

Ingrediënten 4 personen


Frankfurterworstjes
reepjes gouda kaas
sneetjes ontbijtspek


Verder heb je nodig


Cocktailprikkers, geweekt in water

Gevulde Frankfurterworstjes op de barbecue
Gevulde Frankfurterworstjes op de barbecue

Frankfurterworstjes gevuld met Gouda kaas in een spekjasje, gegarandeerd een barbecue toppertje !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Grill de sneetjes ontbijtspek eventjes op de barbecue.
-Snij de Frankfurterworstjes in de lengte halfopen. Vul met reepjes Gouda kaas. Wikkel elk gevuld Frankfurterworstje in een sneetje gegrilde ontbijtspek. Prik de spek aan het begin en het einde vast met een cocktailprikker.
-Leg de worstjes met de gevulde kant naar boven op een grillschaaltje en grill tot de kaas gesmolten is.

Bron

Budegt koken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top