1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Stoofpotje met heek en morieljes

Stoofpotje met heek en morieljes

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-09-2019

Ingrediënten 4 personen


4 heekfilets
boter en olijfolie
150 g verse morieljes
4 el doperwten
boter
4 el zure room
peper
zout
Afwerking
20 blaadjes uit het hart van een
groene selder
8 geroosterde hazelnoten,
fijngehakt


Stoofpotje met heek en morieljes
Stoofpotje met heek en morieljes

Heek is een lekker alternatief voor kabeljauw

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Bak de heek in een mengeling van olijfolie en boter en gaar gedurende 2 minuten verder in een voorverwarmde oven van 180 °C.
-Maak de morieljes schoon en bak ze samen met de erwten in boter. Blus het geheel met de zure room. Kruid af met peper en zout.
Afwerking :
Schik de heek samen met de morieljes op het bord en werk af met enkele blaadjes selder en fijngehakte hazelnoten.

Tags, ,

Bron

Lekker van bij ons



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top