1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Geitenkaas lollies

Geitenkaas lollies

Door: bartonguestier

  • Wereld, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-09-2019

Ingrediënten 6 personen


400 g zachte geitenkaas
1 handvol bieslook
1 eetlepel crème fraîche
Zout naar smaak


Verder heb je nodig


Borrelprikkers

Geitenkaas lollies
Geitenkaas lollies

Dit simpel te bereiden recept met geitenkaas is heerlijk als borrrelhapje. Dit borrelhapje smaakt het beste bij een glas Sauvignon Blanc van Barton & Guestier. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de geitenkaas en de crème fraîche in een kom en meng het met een beetje zout.
Meng het met een vork. Was de bieslook en hak de bieslook fijn. Doe alle bieslook in een klein kommetje. Draai kleine balletjes van de geitenkaasmix en prik een borrelprikker in de balletjes. Rol de balletjes nu voorzichtig door de bieslook, tot dat het hele balletje bedekt is met bieslook.
Zet de balletjes vóór het serveren even een half uur in de koelkast.


Tags, , , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top