Ultieme croque monsieur met kaasfondue
- Frans, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
Dit recept voor de ultieme croque monsieur is to die for! Heerlijke Emmi Fondü kaas, bechamelsaus en ham uit de oven. En om er een echte croque monsieur van te maken afgetopt met gegratineerde kaas bovenop. Het perfecte gerecht om te serveren tijdens een zondagse brunch.
Ingrediënten 4 personen
400 g Emmi fondü200 ml bechamelsaus
8 sneetjes witbrood
4 plakken achterham
150 g geraspte kaas
Benodigdheden
bakpapier, bakplaatBereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de Emmi fondü in vieren. Beleg 4 witte broodjes met de Emmi fondü en de achterham. Plaats hier een boterham bovenop en leg op een bekleedde bakplaat.
3. Verwarm de bechamelsaus en verdeel over de 4 broodjes. Strooi hier de kaas overheen en plaats ongeveer 10-15 minuten in de oven. De kaas moet gesmolten zijn en goud kleuren.