Ultieme croque monsieur met kaasfondue

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-09-2019
  • Ultieme croque monsieur met kaasfondue

    Ultieme croque monsieur met kaasfondue

    Ultieme croque monsieur met kaasfondue

Dit recept voor de ultieme croque monsieur is to die for! Heerlijke Emmi Fondü kaas, bechamelsaus en ham uit de oven. En om er een echte croque monsieur van te maken afgetopt met gegratineerde kaas bovenop. Het perfecte gerecht om te serveren tijdens een zondagse brunch.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g Emmi fondü
200 ml bechamelsaus
8 sneetjes witbrood
4 plakken achterham
150 g geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier, bakplaat

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de Emmi fondü in vieren. Beleg 4 witte broodjes met de Emmi fondü en de achterham. Plaats hier een boterham bovenop en leg op een bekleedde bakplaat.
3. Verwarm de bechamelsaus en verdeel over de 4 broodjes. Strooi hier de kaas overheen en plaats ongeveer 10-15 minuten in de oven. De kaas moet gesmolten zijn en goud kleuren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten