Homemade cordon bleu met kaasfondue

  • Zwitsers, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-09-2019
  • Homemade cordon bleu met kaasfondue

    Homemade cordon bleu met kaasfondue

    Homemade cordon bleu met kaasfondue

Cordon bleu kennen we allemaal, maar dat je dit makkelijk zelf kunt maken is veel mensen onbekend! In dit recept gebruik je Emmi Fondü als vulling voor de cordon bleu, samen met een plak ham. Serveer de cordon bleu met krieltjes en gekookte broccoli. Heerlijk voor een doordeweekse maaltijd. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kipfilets
2 plakken ham
400 g Emmi fondu
2 eieren, los geklopt
50 g paneermeel
Versgemalen peper en zout
Roomboter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
huishoudfolie, steelpan, koekenpan

Bereidingswijze

1. Haal de kipfilets uit de verpakking en plaats tussen twee lagen huishoudfolie. Sla plat met een steelpan.
2. Haal de kipfilets tussen de folie uit en bestrooi met peper en zout. Snijd de Emmi fondu in 4 gelijke stukken. Vul hier samen met de plakken ham de kipfilets mee. Klap dicht en zet zo nodig vast met tandenstokers.
3. Haal alle cordon bleus door de losgeklopte eieren en vervolgens door de paneermeel.
4. Bak de cordon bleus aan beide kanten in 10 minuten gaar in de roomboter.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten