1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Europese keuken
  5. Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

Door: hans3333

  • Europees, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-09-2019

Ingrediënten 4 personen


200 g Hollandse garnalen
4 bladerdeeg pasteibakjes
1 sjalotje
1 doosje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
50 g dille
scheutje slagroom


Verder heb je nodig


Oven
kookpannetje

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes
Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

Heerlijk simpel, super retro , maar het blijft lekker 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het sjalotje fijn. Verwarm de pasteitjes volgens de verpakking.
Fruit het sjalotje aan op laag vuur tot ze glazig zijn. Voeg de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden toe, roer door en verwarm een minuut. Voeg een scheutje slagroom toe, doe de garnalen erbij en warm heel kort mee.
Vul de pasteitjes en werk af met dille.

Tags, ,

Serveertip

In mini bakjes heb je een perfect party hapje

Bron

Nederlands visburo



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top