1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Soufflé-omelet met appelen en peren

Soufflé-omelet met appelen en peren

Door: marcdepester

  • Frans, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-09-2019

Ingrediënten 4 personen


5 eieren
1 appel
2 peren
100 g suiker
15 g boter
zout


Soufflé-omelet met appelen en peren
Soufflé-omelet met appelen en peren

Een klassieker uit de Franse keuken

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Scheid de eigelen van de witten en klop de eigelen met de suiker op.
- Klop de eiwitten met een snufje zout tot sneeuw. Schep de eiwitten voorzichtig in 2 keer onder de opgeklopte eigelen zonder de eiwitten te breken.
-Vet een ovenschaal in met boter.
-Spoel het fruit, snijd in 4 en verwijder het klokhuis.
-Snijd het fruit vervolgens in fijne plakjes en verdeel over de ovenschaal.
-Overgiet met het eimengsel.
-Bak in de oven gedurende 20 à 25 min tot de soufflé mooi goudbruin gebakken en opgesteven is.

Tags

Bron

Delhaize



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top