Visfilets met cider

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Visfilets met cider

    Visfilets met cider

    Visfilets met cider

Makkelijk, snel en super lekker deze visfilets in cidersaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
700 gr visfilets
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
1 steranijs
6 el gehakte dragon
300 ml cider brut (ongezoet)
150 ml room
versgemalen peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snij de sjalotjes en knoflook fijn. Fruit glazig in weinig boter en olie. Blus met de cider, voeg de steranijs en dragon toe.
-Verlaag de temperatuur en pocheer de vis in de cider. Let op dat je de vis echt pocheert en niet kookt. Haal voorzichtig uit de pan en hou warm.

-Meng de room onder de cider en breng op smaak met peper en zout. Breng terug aan de kook.

SERVEREN:

-Zet de pan van het vuur, leg de vis er terug in en serveer onmiddellijk.
-Strooi er nog wat gehakte dragon over.

Bron

njam

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten